Bitcoin Bulls Go On The Rampage, erobre $ 36.000 niveau

Siden stigningen over $ 20.000 den 16. december har bitcoin-tyre ikke vendt tilbage.

Flagskibskryptoen har vokset spring og grænser og bevist sine kritikere forkert. Mange troede, at en massiv korrektion ventede på BTC, når den først ramte $ 30.000. Men det skete aldrig.

Selvom det ikke er en jævn tur opad, ser tyrene ud til at have kontrol over markedet i øjeblikket. Analytikere og eksperter er enige om, at detail- og institutionelle investorer har taget hænderne for at skubbe kryptoen højere.

Efter at have korrigeret mod $ 27,7K for et par dage siden er BTC-prisen steget igen, og det ser ud til at være på vej mod månen.

Den 6. januar 2021, sent ind i den amerikanske session, havde markederne et svar på de gevinster, der blev registreret under den asiatiske session. Kryptovalutaen eksploderede over $ 36.000 for første gang, og den svæver i øjeblikket omkring $ 36.500.

Markedsanalyse indikerer, at der er mere plads til opadgående bevægelse i betragtning af de forhold, der i øjeblikket findes på markedet. Statistikker frigivet fra on-chain analyseressource Glassnode den 29. december 2020 viser, at omkring 80% af Bitcoin-forsyningen er illikvid.

Disse ændringer i sammensætningen af ​​BTC-markedet er blevet ganske berømte, da nye heltidshøjder over $ 36.000 dukker op. Der er også fortællingen om, at svage hænder sælger deres beholdning til de stærke hænder, og institutionerne erstatter hvaler på markedet.
Illikviditet skubber Bitcoin højere

Omformningen af ​​BTC-investorprofilen antyder, at mere langsigtet beholdning og mindre spekulativ aktivitet opstår som følge af likviditetspresset. Denne proces ser ud til at være blevet kvantificeret med Glassnode-estimater, der kommer med angivelse af, at af de nuværende 18,6 millioner bitcoins, der er i levering, er 78% af dem utilgængelige. Rafael Schultze-Kraft, firmaets teknologichef, konkluderede:

”Kun 4,2 millioner BTC (22%) er i øjeblikket i konstant cirkulation og kan købes og sælges. Det er værd at se på, hvordan denne tendens har udviklet sig tidligere. Ser man på ændringen i udbuddet i hver kategori fra begyndelsen af ​​året, kan vi se en klar opadgående tendens med Bitcoin illikviditet. Dette indikerer, at det nuværende tyremarked er drevet af den svimlende mængde illikviditet. ”

Andre kommentatorer har også sagt, at et BTC-våbenkapløb tilbyder det overdrevne brændstof til at nå et rekordhøjt niveau efter det andet hver dag. En af disse stemmer er statistikeren Willy Woo, der kommenterede:

”Seneste køb er drevet af deltagere, der er langtidsholdere. Dette er bullish, denne rally er langt fra færdig. Dette er ændringen i # Bitcoins levering, der flytter mellem deltagerne. Når flere mønter flytter fra flydende (aktive handlende) til illikvide (HODLers), er det bullish. ”

Interessant nok er økonomien ved Bitcoins faste forsyning og faldende emission dækket af en populær bog af Saifedean Ammous, The Bitcoin Standard. Da minearbejdere får mindre og mindre ’ny‘ bitcoin pr. Blok efter hver halveringsbegivenhed, falder bitcoins inflation. Den ligger i øjeblikket på 1,8%.

Hvor høj vil bitcoin gå?

About