NFT-trendi saavuttaa uusia huippuja, kun digitaalisen Bitcoin-taiteen keräilijät himoitsivat Christien huutokauppaa

Salausmarkkinoiden läpi levinnyttä merkintätapaa, jota ei voida vaihtaa, on kutsuttu moniin villityksiin, mutta äskettäinen Bitcoiniin keskittyvän digitaalisen kappaleen listaus Christien huutokaupalle näyttää vahvistavan, että digitaalinen taideteos on todellinen taideteos – monista huolimatta. sanoa.

Teoksen on luonut Ben Gentilli – taiteilija, joka tunnetaan nimellä Robert Alice – ja se sisältää Bitcoin Profit 12,3 miljoonan numeron koodin 40 erillisessä maalauksessa.

Jokainen kappale on fyysinen ja sen takana on NFT-tunnus, joka varmistaa taideteoksen omistajuuden ja alkuperän, jolloin tulevat omistajat voivat helposti seurata ja tarkistaa kaikki sen omistajuuden siirtymät.

Tällä äskettäisellä huutokaupalla voi olla merkittäviä vaikutuksia myös NFT-tilaan, koska se näyttää kunnioittavan, että merkinnällä varustetulla taideteoksella on paikka perinteisessä teollisuudessa.

Bitcoin-taide listattu 7. lokakuuta Christien huutokaupassa

„Block 21“ – Gentillin fyysinen taide, jota tukee NFT – huutokaupataan tänään Christie’sissä. Tämä on yksi kappale 40 teoksen sarjassa, jotka kaikki sisältävät osia Bitcoinin 12,3 miljoonan numeroisesta koodista, nimeltään „Portraits of a Mind“.

Kaikki kappaleet kunnioittavat digitaalista vertailuarvoa ja olivat Gentillin tapa luoda jotain „todellista kulttuuriarvoa“, joka sisältää Bitcoinin avainkysymykset.

CNN: n haastattelun aikana taiteilija selitti perustelujaan yli 300 000 numeron Bitcoinin ydinkoodin lisäämisestä jokaiseen maalaukseen sanoen:

„Projektin ydinidea oli:“ Kuinka teet jotain todellista kulttuuriarvoa Bitcoin-alueella? […] Ja minulle asia, johon palasin jatkuvasti, oli tämä koodipohja, koska se on todella Bitcoin-kulttuurin perusta. „

Hän selitti edelleen CNN: lle, että sarjan koko oli tarkoituksellinen, ja koodi jaettiin 40 maalaukseen, jotta se heijastaisi Bitcoin-lohkoketjun pirstoutunutta ja hajautettua luonnetta.

Christien huutokauppa tarjoaa gravitaatteja NFT-trendille

Monet NFT: tä ympäröivistä kritiikeistä ovat päteviä. Avaruudesta on tullut täynnä näennäisartisteja, jotka käyttävät Rarible-kaltaisia ​​alustoja myydä arvottomia tokenoituja kuvia.

Tästä huolimatta on olemassa lukuisia upeita taiteilijoita, jotka tuottavat korkealaatuista digitaalista taidetta, joka sisältää kaikki fyysisen taiteen arvoa tarjoavat elementit.

Se, että yksi maailman arvostetuimmista huutokauppataloista on nyt listalla NFT: n tukemat Bitcoin-keskeiset taideteokset, on merkki siitä, että fyysisen taiteen maailmassa on tilaa digitalisoinnille.

About