Tether’s stablecoin skal lande på Polkadot og Kusama

Lanseringen av fallskjermskjær på Polkadot vil også bety utgivelsen av Tether i nettverket.

Polkadot- og Kusama-brukere vil ha nytte av en direkte integrasjon med Tether’s USDT når felles gode fallskjerm lanseres.

Som kunngjort av Tether på tirsdag, vil stablecoin lansere både på Polkadot og Kusama, dets fetternettverk

Tether ( USDT ) er den eldste stablecoin som har nådd betydelig adopsjon, og den har nylig overgått 40 milliarder dollar i sirkulerende forsyning . Selv om det tidligere har vært bekymringer for reservestatusen, har selskapet nylig begått og fulgt opp med periodiske reservekontroller .

Tidspunktet for Tethers utgivelse på Polkadot avhenger av veikartet og aktivering av fallskjerm, „skjærene“ i Polkadot-nettverket. Som teknisk sjef for Tether, Paolo Ardoino, fortalte Cointelegraph:

“Tether vil trolig starte på den første fallskjermen som er tilgjengelig, StateMint. Vi forventer at StateMint er den første fallskjermen for vanlige varer. ”

Felles parachains er et nylig forslag innen Polkadot-nettverket om å gi en nøytral grunnlag for å bygge kritiske funksjoner for nettverket som helhet. De fleste “normale” parachains lanseres av eksterne utviklere, og noen ganger kan de overlappe hverandre i funksjon og bli effektive konkurrenter.

Å bygge på en parachain for felles varer betyr at stablecoin opprettholder nøytralitet innenfor det bredere nettverket, samtidig som det gjør token tilgjengelig i ethvert annet fallskjerm takket være Polkadots kommunikasjonsrammeverk over kryss

Før distribusjon på Polkadot, vil Tether lansere på Kusama, som selv vil lansere fallskjerm minst noen uker før Polkadot. Kusama er et “kanarinettverk” av Polkadot, en mellomgrunn mellom et testnett og en uavhengig blockchain. Kusama er et fullt funksjonelt nettverk som har økonomisk verdi, selv om det forventes å lede an i implementeringen av nye protokolloppgraderinger.

Tether er en av stallmyntene med størst rekkevidde på tvers av blokkjeder, ettersom Polkadot og Kusama legger til en allerede betydelig liste over adoptere. Disse inkluderer Bitcoin ( BTC ), Ether ( ETH ), Tron ( TRX ), EOS , Solana (SOL) og Bitcoin Cash ( BCH ). Tether støtter også en rekke lag-to-løsninger som zkRollups og Liquid Network. Beslutningen om å frigjøre Tether på Polkadot ble tilsynelatende gjort med tanke på desentralisert finansiering, la Ardoino til:

“Vår integrasjon med Polkadot tjener til å støtte de desentraliserte økonomiøkosystemene som vokser på tvers av blokkjeder. Det har vært bemerkelsesverdig utvikling innen Web 3.0-teknologier, og vi ser frem til å hjelpe dem med å låse opp verdien av internett. „

About